Products

Click Chemistry, DBCO_Amine Reactive

본문

Click Chemistry, DBCO_Amine Reactive 

Dibenzocyclooctyne (DBCO) is one of the most reactive cycloalkynes for strain promoted

alkyne azide cycloaddition (SPAAC)

DBCO_Amine Reactive

Catalog No.

Product Name

M.W

Purity

Size

Structure

BP-22231

DBCO-NHS

402.4

97%

25 / 100 mg / 1 g

클릭하시면 닫힙니다.이미지 저장을 원하시면 마우스 오른쪽클릭후 '다른이름으로 저장'을 하세요

BP-22447

DBCO-C6-NHS ester

430.5

95%

100 mg / 1 / 5 g

클릭하시면 닫힙니다.이미지 저장을 원하시면 마우스 오른쪽클릭후 '다른이름으로 저장'을 하세요

BP-22289

DBCO-Sulfo-NHS ester

532.5

97%

25 / 100 / 500 mg

BP-24018

DBCO-PEG1-NHS ester

517.5

98%

50 / 100 mg

BP-22288

DBCO-PEG4-NHS ester

649.7

97%

BP-24055

DBCO-PEG5-NHS ester

693.8

96%

100 / 500 mg

BP-24019

DBCO-PEG8-NHS ester

825.9

98%

50 / 100 mg

BP-24149

DBCO-PEG12-NHS ester

1002.1

25 / 50 / 100 mg

BP-23726

DBCO-NHCO-PEG4-NHS ester

649.7

98%

25 / 100 mg

BP-22448

DBCO-NHCO-PEG5-NHS ester

693.8

95%

BP-22960

DBCO-NHCO-PEG13-NHS ester

1046.2

90%

10/25/100/500mg

BP-24078

DBCO-PEG4-PFP ester

718.7

98%

100 / 250 mg

BP-22625

DBCO-acid

305.3

98%

100 /500mg/1g

BP-22287

DBCO-C6-acid

333.4

96%

25 / 100 mg / 1 g

BP-24016

DBCO-PEG1-acid

420.5

98%

BP-23809

DBCO-PEG4-acid

552.6

98%

25 / 100 / 250 mg

BP-24056

DBCO-PEG5-acid

596.7

97%

BP-24017

DBCO-PEG8-acid

728.8

98%

BP-24148

DBCO-PEG12-acid

905.1

25 / 50 / 100 mg

BP-22449

DBCO-NHCO-PEG5-acid

596.7

95%

BP-22913

DBCO-NHCO-PEG13-acid

949.1

98%

50 / 100 / 250 mg

▣ 관련 페이지 ; Broadpharm

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.